Friday, September 29, 2006

Γιούπι!

Η εξεταστική τελείωσεεεεεεεεεεεε, ο καιρός έφτιαξε (εχμ, σχεδόν) και γύρισα σπιτάκι μουυυυ!
Τώρα relax, σπιτικό φαγητό και βόλτες, πολλές βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα! :) Α και κάτι άλλο...κάποιος στην πολυκατοικία μου έχει wireless χωρίς ασφάλεια. Καλέ μου άνθρωπε!! που λέει και ο Βέγγος!
Ξαφνικά αγαπώ πολύ το φθινόπωρο! Νομίζω πως ακόμη και τα φύλλα των δέντρων, κίτρινα, πράσινα, μου σκαν χαμόγελα πριν αφεθούν στη βαρύτητα!Χιχιχι!
Good luck σε όσους δίνουν ακόμη ή περιμένουν αποτελέσματα ;)

Tuesday, September 26, 2006

Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό...


Τρέχει το νερό, τρέχουν κι οι μονάδες! Σε συζήτηση με γυναίκα αισθητικό σήμερις, συμφωνήσαμε ότι τα πάγια στο λογαριασμό του νερού της πόλη μας είναι υπερβολικά σε σχέση με άλλες πόλεις. Εκείνη όμως ήταν πιο κατατοπισμένη για το θέμα.
Με πληροφόρησε λοιπόν, πως οι ντόπιοι εδώ είναι τόσο large, που συνεχίζουν να πληρώνουν χρήματα για την τότε κατασκευή της αποχέτευσης κι ας έχει αποπληρωθεί εδώ και χρόνια κι ότι πληρώνουν μάλιστα το λογαριασμό εις διπλούν, μια που τρέχει το νερό δηλαδή και μια που καταλήγει στην αποχέτευση. (Ε λογικό. Δε φτάνει που ανοίγεις τη βρύση να τρέξει το νεράκι, έχεις τη απαίτηση να καταλήξει και στο σιφώνι. Άκου να δεις απαιτήσεις!) Με πληροφόρησε επίσης, πως παίζει να'ναι άλλη μια πόλη στην Ελλάδα, που συμβαίνει το ίδιο πράγμα με εδώ.
Από που τα έμαθε όλα αυτά; Από μια πελάτισσά της, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο (ή δημοτική, θα σας γελάσω) η οποία υποσχέθηκε ότι θα εξαλείψει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τώρα βέβαια...θα το κάνει όντως; Την αισθητικό πάντως τη έπεισε. "Α εγώ θα την ψηφίσω, αν είναι να μας απαλλάξει από αυτά τα έξοδα!" "Κι αν το ξεχάσει στη πορεία, αφού εκλεγεί;" εγώ, μεταμορφωμένη σε δικηγόρο του διαβόλου, "Θα της δείξω στην αποτρίχωση!" μου λέει και σκάσαμε να γελάμε!

Saturday, September 23, 2006

Ερωτοσελίδα του σημερινού τύπου???

...ή πως το σηματάκι της Επανάληψης μπορεί να δώσει άλλο νόημα στα πρωτοσέλιδα του σημερινού τύπου!

Tuesday, September 12, 2006

Οικονομία, η αγαπημένηΧαμένη μέσα σε οικονομικούς όρους, διαγράμματα, καμπύλες και ισοτιμίες, με το βλέμμα θολό και το κεφάλι καζάν ντιπί, αναρωτιέμαι...είναι ανάγκη να τα μάθω εγώ όλα αυτά;! Αφού δε σπουδάζω οικονομικά! Αφού σε λίγο δε θα τα θυμάμαι! Αφού και να τα θυμάμαι, τα προβλήματα στην οικονομία είναι τόσο πολύνθετα, που μπορεί να εξαρτώνται από άπειρους παράγοντες. Άσε που υπάρχουν και θεωρίες, που αναιρούν η μία την άλλη! Και ως αποκορύφωμα, έρχομαι να ρωτήσω, έχετε δει ποτέ εσείς, όχι πέστε μου, έχετε δει κανέναν πάμπλουτο οικονομολόγο; Καμιά μάντισσα που να κέρδισε το τζόκερ; (άσχετο!) Οκ, οκ....ξέρω. Ό,τι και να συμβαίνει, εγώ πρέπει να διαβάσω..................................!!! :(

Monday, September 11, 2006

Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού


Τελικά...τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας.
Να ξέρεις να κρατάς λεπτές ισορροπίες.
Να μπορείς να περπατάς πάνω σε τεντωμένο σκοινί.
Αυτή η γνώση μάλιστα, λέει, είναι κάτι που έρχεται με τον καιρό, την τριβή και την εμπειρία.
Γι'αυτό λοιπόν κι εγώ, μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις να έχουν προηγηθεί, αποφάσισα...
να πάω να δουλέψω σε τσίρκο! Ακροβάτισσα!

ΥΓ: Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους έχουν επίσης λαλήσει με τη διπλή εξεταστική.

Friday, September 01, 2006

Έμαθα πως είσαι manga...


Έχετε αισθανθεί ποτέ σαν ήρως comics? Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι λίγο έτσι. Πως έχω αναλάβει αποστολή και τρέχω σαν τρελή για να τη φέρω εις πέρας, με προσπάθεια, πατέντες, ανατροπές, σε κλίμα αγωνίας, άγχους, μα και αστείων καταστάσεων. Πάντοτε όμως, όπως συμβαίνει και στα κινούμενα σχέδια, η εικόνα κι ο χρόνος παγώνουν την κατάλληλη στιγμή. Όταν όλα σκοτεινιάζουν και το μοναδικό φως που αντανακλάται από τις ακτίνες του ήλιου, βρίσκεται στην ίριδα των ματιών του. Ω ναι, είμαι χαρούμενη! :)