Wednesday, June 21, 2006

Φήμες, φήμες!

H κα Νατάσα Παζαΐτη χειρουργεί; Άντε Μαριλίνα, καλές εγχειρίσεις!

Ο κος Κεχαγιόγλου, που κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος , αποφυλακίστηκε και δικηγορεί;
Έχει αναλάβει την υπόθεση με το πούλμαν στα Τέμπη; Εθεάθη να κάνει δηλώσεις στις κάμερες για το δυστύχημα. Άντε μακάρι, γιατί καιρό είχαμε να τον δούμε στα κοσμικά.

Υπάρχει ακόμη κόσμος που κλείνει εισιτήρια με Ολυμπιακή; 10 ακυρώσεις πτήσεων μόνο για σήμερα και περσινές τιμές, κατά λάθος, αφού ο υπεύθυνος για την ανανέωσή τους συνταξιοδοτήθηκε και ξέχασαν να τον αντικαταστήσουν.

Όλοι αυτοί οι φοιτητές που διαφωνούν με τις καταλήψεις, γιατί δεν παν στις συνελεύσεις να τις καταψηφίσουν; Είναι γνωστό πως στις περισσότερες σχολές η παράταξη της ΔΑΠ, που στηρίζει τo Νομοσχέδιο, έχει αυτοδυναμία. Αν πήγαιναν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι στις συνελεύσεις για να δηλώσουν την αντίθεσή τους, δε θα είχαν ψηφιστεί καταλήψεις. Τα μαθήματα και οι εξετάσεις θα συνεχίζονταν κανονικά. Φαίνεται μάλλον πως κάποιοι άρχισαν από νωρίς τα μπάνια τους, στις πλάτες των άλλων και αρέσκονται να φλυαρούν απ'την παραλία.

4 Comments:

Blogger artfarted said...

€λσα, ωραιότατα!! Κι εγώ είδα χθες τον Κεχαγιόγλου, λίαν ευτυχή και ικανοποιημένο, να επιστρέφει στην τηλεόραση όχι μπενοβγαίνοντας στην κλούβα αλλά μέσω της τραγωδίας των Τεμπών... Μου διέφυγε τελείως ή συνολικά τα ΜΜΕ κουκούλωσαν την αποφυλάκισή του;

Όσο για τους ΔΑΠίτες, επέστρεψαν απ' τη Μύκονο όταν οι μαμάδες τους είδαν κάποιους φοιτητές στην τηλεόραση και ζήλεψαν..!

10:17 AM  
Blogger €lisavet said...

Μ.Μ.Ε. είναι αυτά...τι να σου πω!

Μύκονο; Φήμες artfated, φήμες!

12:01 PM  
Blogger snikolas said...

πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι. δυστυχώς.

1:50 PM  
Blogger €lisavet said...

Δεν μπορώ να διαφωνήσω Νικόλα αλλά και η μοιρολατρία δεν είναι το καλύτερό μου.

2:12 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home