Tuesday, September 26, 2006

Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό...


Τρέχει το νερό, τρέχουν κι οι μονάδες! Σε συζήτηση με γυναίκα αισθητικό σήμερις, συμφωνήσαμε ότι τα πάγια στο λογαριασμό του νερού της πόλη μας είναι υπερβολικά σε σχέση με άλλες πόλεις. Εκείνη όμως ήταν πιο κατατοπισμένη για το θέμα.
Με πληροφόρησε λοιπόν, πως οι ντόπιοι εδώ είναι τόσο large, που συνεχίζουν να πληρώνουν χρήματα για την τότε κατασκευή της αποχέτευσης κι ας έχει αποπληρωθεί εδώ και χρόνια κι ότι πληρώνουν μάλιστα το λογαριασμό εις διπλούν, μια που τρέχει το νερό δηλαδή και μια που καταλήγει στην αποχέτευση. (Ε λογικό. Δε φτάνει που ανοίγεις τη βρύση να τρέξει το νεράκι, έχεις τη απαίτηση να καταλήξει και στο σιφώνι. Άκου να δεις απαιτήσεις!) Με πληροφόρησε επίσης, πως παίζει να'ναι άλλη μια πόλη στην Ελλάδα, που συμβαίνει το ίδιο πράγμα με εδώ.
Από που τα έμαθε όλα αυτά; Από μια πελάτισσά της, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο (ή δημοτική, θα σας γελάσω) η οποία υποσχέθηκε ότι θα εξαλείψει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τώρα βέβαια...θα το κάνει όντως; Την αισθητικό πάντως τη έπεισε. "Α εγώ θα την ψηφίσω, αν είναι να μας απαλλάξει από αυτά τα έξοδα!" "Κι αν το ξεχάσει στη πορεία, αφού εκλεγεί;" εγώ, μεταμορφωμένη σε δικηγόρο του διαβόλου, "Θα της δείξω στην αποτρίχωση!" μου λέει και σκάσαμε να γελάμε!

5 Comments:

Blogger snikolas said...

Φοβερό τσατσιλίκι. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μην διαμαρτύρονται οι κάτοικοι τόσο καιρό.

12:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Και να διαμαρτυρηθούν βρε Νικόλα,θα αλλάξει τίποτα;(αυτό με την αποτρίχωση θά'θελα να το δω!!;ppppp)

2:49 AM  
Blogger YO!Reeka's said...

αλήθεια; κοίτα πράγματα...

3:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Την προεκλογική περίοδο την έχουμε όλοι λίγο-πολύ ανάγκη. Να πιστέψουμε πως κάτι μπορεί και να γίνει. Και εδώ μπαίνει η Τατιάνα : "Αυτό που θες να ακούσεις, θα σ'το πω"

5:35 AM  
Blogger €lisavet said...

Για πόσα και πόσα πράγματα δε διαμαρτυρόμαστε και τα δεχόμαστε αγόγγυστα Νικόλα μου...

Ω ναι evelina, αυτό με την αποτρίχωση θα 'θελα να το δω κι εγώ! & σε άντρες πολιτικούς, που μας κυβερνούν, μη σου πω!

Αλήθεια gelial. Είχα παρατηρήσει ότι είναι αυξημένος ο λογαριασμός του νερού, αλλά δεν ήξερα το γιατί. Ούτε και το είχα ψάξει είν'η αλήθεια.

Ναι georgie, την προεκλογική περίοδο έχουν ανάγκη την ψήφο μας και μεις την ανάγκη να πιστέψουμε πως κάτι θ'αλλάξει. Συχνά...φρούδες ελπίδες.

9:43 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home