Friday, April 04, 2008

Αληθινές ιστορίες




Πάλι μαλώνει με τον πατέρα της. Τι κακομαθημένο κορίτσι! Δεν κάθεται λίγο σε ησυχία. Η μητέρα δεν αντέχει τις φωνές τους μες στο μεσημέρι κι απομακρύνεται. Ανεβαίνει στον πρώτο, στα υπνοδωμάτια, μπας και ξαπλώνοντας, ηρεμήσει λιγάκι.

Πίσω στην κουζίνα του ισογείου, μπαμπάς και κόρη συνεχίζουν να μαλώνουν, αυτή τη φορά για το φαγητό. Το κορίτσι δεν έχει όρεξη να φάει κι αρέσκεται να περιπαίζει τον κουρασμένο απ'τη δουλειά πατέρα της, καταφέρνοντας τελικά να τον εκνευρίσει.

"Μπαμπά μου δίνεις λίγο ψωμί;" "Μια χαρτοπετσέτα;" "Λίγο αλάτι;" "Πιπέρι δε μου έδωσες" "Θέλω και λίγη μουστάρδα" "Εεε! Πού είναι η κέτσαπ; Θέλω κέτσαπ! Χωρίς κέτσαπ δεν τρώω τίποτα!"

Ο πατέρας στα όρια του φονικού, σηκώνεται απ'το τραπέζι για να της φέρει την κέτσαπ απ'το ψυγείο κι απ'τα νεύρα του της εκσφενδονίζει το πλαστικό μπουκάλι από απόσταση προς τα πάνω της. Η μικρή, μη χάνοντας ευκαιρία και στην προσπάθειά της να πιάσει την πάσα, δίνει ένα σάλτο απ'την καρέκλα, με αποτέλεσμα κορίτσι και κέτσαπ να κείτονται ηρωικά στο πάτωμα!

Με το γδούπο της πτώσης, η μητέρα ανήσυχη κατεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες για να δει τι συνέβη. Από μακριά ξεχωρίζει τη μονάκριβη της κατάχαμα, πλάι σε μια πορφυρή λιμνούλα και ακαριαία χάνει τις αισθήσεις της...

5 Comments:

Blogger Morpheus said...

Καλό ... Αμάν πια με τους καυγάδες τους έχω βαρεθεί γιατί και εγώ μια απ' τα ίδια με τους γονείς μου .
Ωραίο μπλογκ !

10:48 PM  
Blogger €lisavet said...

Σ'ευχαριστώ πολύ Morpheus!
Όλοι τους περάσαμε αυτούς τους καυγάδες με τους γονείς μας λίγο-πολύ! ;)

11:03 PM  
Blogger YO!Reeka's said...

χμ βλέπω μια αλλαγή !
φιλιά ελπίζω να περνάς καλά :)

12:19 PM  
Blogger Marina said...

Μα τι έχουν να μοιράσουν και μαλώνουν?

12:20 PM  
Blogger alienlover said...

don't judge too quickly!

8:52 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home