Wednesday, May 02, 2007

Second thoughts


Στο προηγούμενο post έγραφα κάποιες σκέψεις μου περί περιορισμένων καλοκαιρινών διακοπών, όμως το ξανασκέφτηκα... και επανήλθα δριμύτερη! Όχι, καμία απόφαση δε θα πτοήσει το ηθικό μας! Θα κάνουμε διακοπές κανονικά! Θα αδράξουμε τη μέρα!
1 εβδομάδα θα μπορέσουμε; 1 εβδομάδα! Αρκεί άλλωστε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας! (όλοι με επαναφορτιζόμενες λειτουργούν σ'αυτόν τον τόπο?!)
Τ'αποφάσισα λοιπόν και λέω να ταξιδέψω με το αμόρε μου μέχρι τις γειτονικές Σεϋχέλλες! Καλέ, της Ικαρίας, δεν είμαι και η Λάτση... Αλλά να, δεν ξέρω τίποτα για το νησί.
Μόνο ότι εκεί γύρω έκανε diving ο Ίκαρος, επειδή του έλιωσαν τα φτερά. Δεν έγινε καλή δουλειά στις συγκολλήσεις. (Που πας αγάπη μου με ντάλα ήλιο;)
Α, ξέρω επίσης κι ότι οι κάτοικοι έχουν κάτι από Θεσσαλονική μεριά, από πλευρά χαλαρότητας. Το self service είναι πάγιο σύστημά τους.
Μέχρι εδώ λοιπόν καλά, αλλά πώς να πάμε; πού να μείνουμε; σε ποια περιοχή; Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες; Τι να προσέξουμε; Αν κάποιος έχει πάει και θέλει να με διαφωτίσει θα χαρώ πολύ! :)

photo

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Αν ζούσε ο παππούς μου,θα μπορούσα να σου πω πολλά!!Κάθε καλοκαίρι εκεί ήταν...

Στην τελική,οι καλύτερες διακοπές είναι όταν ξεκινάς λέγοντας "..κι όπου με βγάλει!!"

-Μια βδομάδα,ε;.....Θ'αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο,λέμε!!!-

;)

11:14 PM  
Blogger snikolas said...

Η μόνη εγγύηση είναι πως θα περάσεις super!

12:16 AM  
Blogger kotosalata said...

Ένα πράγμα μην ξεχάσεις να πάρεις, ζακετούλα-μπουφανάκι κλπ. Μιλάμε για τρελό αέρα, φεύγουνε ποτήρια από τα τραπέζια!!
Καλή σου μέρα!

10:42 AM  
Blogger €lisavet said...

evelina_z13 Ε για να ήταν εκεί κάθε καλοκαίρι ο παππούς σου, κάτι θα ήξερε!

snikolas θέλω εγγύηση με σφραγίδα παρακαλώ! :P :*

kotosalata είναι ο περίφημος ποτηράτος αέρας. Υπάρχουν επίσης ο καρεκλάτος, που μετακινεί καρέκλες και ο ακόμη πιο δυνατός, τραπεζάτος, που μετακινεί τραπέζια. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα με την επιστημονική ορολογία!

1:16 PM  
Blogger Queerdom said...

Λοιπόν, θέλει αυτοκίνητο! Θα έλεγα να μείνετε στον Χριστό (ένα χωριό στο βουνό) αλλιώς στον Αρμενιστή (που απέχει κάποια λίγα χιλιόμετρα από τον Χριστό κι ειναι παραθαλάσσιος οικισμός). Αλλά θέλει αυτοκίνητο! Δεν είναι self-service, απλά έχουν ένα δικό τους ρυθμό ;)
Είναι πανέμορφα, θέλει αυτοκίνητο ξαναλέω! Εκτός κι αν θέλετε να πάτε να αράξετε σε μια παραλία. Οι Σευχέλλες είναι λίγο μακρύτερα, ταλαίπωρο ανεβοκατέβασμα για να φτάσετε, αλλά πανέμορφες, ειδικά αν πάτε νωρίς το πρωί. Αν είστε για κάμπινγκ, να πάτε στο Να, που καταλήγει το φαράγγι στην θάλασσα..Αν θέλεις άλλες πληροφορίες, πες μου ;)

1:20 PM  
Blogger YO!Reeka's said...

δεν θα πάτε χαλκιδικήηηη;;;
ο χριστός κι η παναγία :) :) :)

4:39 PM  
Blogger €lisavet said...

Queerdom να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ πολύ! Με σκοτώνεις βέβαια που λες ότι χρειάζεται αμάξι, αλλά κάτι θα κάνουμε και γι'αυτό!

YO!Reeka's Χαλκιδική τα Σαββατοκύριακα φυσικά! Σταθερή αξία! :)

10:12 PM  
Blogger YO!Reeka's said...

είπα κι εγω :)

4:02 PM  
Blogger Dark_Maiden said...

Έλσα γερά, με τσαμπουκά!! :)

1:29 PM  
Blogger €lisavet said...

YO!Reeka's :P



Dark_Maiden ευχαριστώ για τη τόνωση ηθικού! :)

4:22 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home