Wednesday, August 27, 2008

Άγιε μου Φανούριε!

Έφαγα τον τόπο! Μισή μέρα έψαχνα. Στο τραπέζι δεν ήταν, στον καναπέ δεν ήταν, στη βιβλιοθήκη δεν ήταν, στο κρεβάτι δεν ήταν, στο μπαλκόνι δεν ήταν, στα σκουπίδια όχι, στα άπλυτα τίποτα, στο ψυγείο ούτε, στην κουζίνα μπα….εεε που στα κομμάτια είχα βάλει το τηλεκοντρόλ;! Αποκοιμήθηκα απογοητευμένη και πεπεισμένη πως την επόμενη μέρα θα γίνει η μοιραία συνάντηση. Δε ζω και σε παλάτι με 25 δωμάτια!

Την επόμενη το πρωί το βάρβαρο ξυπνητήρι έκανε πάλι τη δουλειά του. Πάνω στην προσπάθεια μου, ψηλαφώντας και με μισόκλειστα μάτια, να το βρω στο κομοδίνο και να του δώσω ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας, έπιασα κάτι…που έμοιαζε με τηλεκοντρόλ! Ε δεν το πιστεύω!! Το τηλεκοντρόλ!

Αδυνατώντας να πιστέψω ότι την προηγούμενη μέρα ήταν μπροστά στα μάτια μου και δεν το έβλεπα και κάνοντας σκέψεις περί υπνοβασίας και υποσυνειδήτου, σύρθηκα μέχρι το σαλόνι, όπου και άνοιξα μισοκοιμισμένη την tv.
Κουμπάκι 5, Ant1, πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τρέχον θέμα: «Η τέλεια συνταγή για φανουρόπιτα» !!! Χαχαχαχαχα! Άγιε μου Φανούριε, μεγάλη η χάρη σου!

4 Comments:

Blogger YO!Reeka's said...

χα χα χα χα χα
έμαθες τουλάχιστον να φτιάχνεις φανουρόπιτα?

1:46 PM  
Blogger €lisavet said...

Να σου πω την αλήθεια...δεν έκατσα να τη δω ολόκληρη, τις βαριέμαι λίγο τις τηλεοπτικές συνταγές! Μόνο για να σου ανοίγουν την όρεξη είναι!

Εξαιρείται βεβαίως ο Μαμαλάκης :)

11:35 PM  
Blogger Marina said...

Αν σε πώ άπιστη, θα φτιάξεις τη φανουρόπιτα, έστω και μεταχρονολογημένη..ο άγιος συγχωρεί.

Μιαμ!

3:41 PM  
Blogger €lisavet said...

Πες μου ότι πείνασες! :)

4:48 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home